söndag, mars 29, 2009

Då var det över!

Mässan i Borlänge är slut, och jag kan helt klart konstatera att det var den ROLIGASTE mässan under hela UF-året!! Man ville knappt att det skulle ta slut! Jag har så himla mycket att skriva så det kommer inte att få plats, så ska försöka välja ut det bästa av det bästa att skriva lite om. Såklart har ja tagit en miljon bilder också! Men bilresan gick bra också, Mikaela som aldrig har kört med släp skötte detdär galant! Vi kom fram i god tid, slapp stressa och kunde ta det lugnt hela tiden, det var de skönaste av allt :) Och jätteroligt å se allt nytt folk och deras UF-företag !

Nu är bilden liten för att det är en mobilbild. Men efter att monterbygget var klart på Onsdagen så fick man fika.
Sen öppnade mässan kl 16.00. Det var rätt mycket folk på onsdagen faktiskt, vi sålde en hel del :) Timmarna gick fort och helt plötsligt var klockan 19.00 och det var dax för lite prisutdelning och vilka som skulle gå vidare i bästa säljare, bästa UF-företag osv. Sen åkte vi hem, rätt trötta efter dagen.

Såhär såg det ut i "Arkaden" där vi stod. Riktigt bra plats tyckte vi!




Vidare till Torsdagen, uppe med tuppen och åka iväg till Borlänge igen. Dagen flöt på bra, mycket folk denhär dagen också och vi sålde förvånansvärt mycket :) Ettorna kom på besök också. Klockan 9.00 var de företagspresentationer på scenen. Dom tittade vi på såklart!

ReWin UF, dom vann typ 9 av 10 kategorier? Helt klart överlägnsa, dom blev såklart även Bästa UF-företag i Dalarna och får åka till stockholm å tävla i SM. Hoppas dom vinner där också!

Domhär grabbarna gjorde ett ljusfat av ek, tror jag detvar.


Nära UF, kan de ha vart dem? Tjejerna gjorde en kokbok med recept på närproducerade produkter :)


WoodArtUF gjorde en skitsnygg hylla !
Sen så skulle årets BÄSTA UF lärare utses, ALLA våra lärare var nominerade :D Vilka superlärare vi har !! Världens bästa tycker jag, och dom är alla vinnare på sitt sätt :)


Men den som tog det var Vicky! Hon vann en weekend på Green Hotel. Grattis till henne !
Nu är det slut på mässor för våran del. Produkterna som vi har kvar ska vi försöka sälja på annat sätt. Nu är det mest skrivarbete kvar i form av en helårsrapport. Jag tycker att sista mässan var den bästa, och kommer att vara det bästa minnet under UF året.
Mikaela har ordnat med gästbloggare, men undra vart inläggen tagit vägen? Dom kommer snart förhoppningsvis, för till nästa vecka är de en ny gästbloggare som kommer att skriva!
Hoppas ni hänger med och läser!
Kram / Hanna

0 kommentarer: