söndag, mars 22, 2009

QvinnoKrafts mässa i Avesta Parken!


Idag var jag & fyra andra UF-företag från klassen med på Qvinnokrafts mässan i Parken. Vi delade på ett bord istället för att dra dit någons monter, det skulle bara kännas konstigt att stå i någon annanrs monter, eftersom att dom ändå är så pass personliga och anpassade efter företaget. Dagen va hyffsat rolig iaf med bra föreläsningar och modevisning :) Men försäljningen hade tyvärr kunnat gått bättre. I fredags så sänkte vi alla våra priser pga att vi har ett stort lager som vi vill sälja såklart, men jag tror att vi sänkte priserna lite för mycket faktiskt. Och att det var därför som försäljningen inte gick så jättebra. Det var ungefär samma för alla, försäljningen var lite trög överlag.
Det var inte en jämn folkström hela dagen heller. Väääldigt lite folk på förmiddagen. Medans de kändes som om de flesta kom på eftermiddagen för att titta på modevisningen och se på eftermiddags föredraget. På tal om modevisningen så var det Sotis, MrH och Lolas kläder som visade upp sina kollektioner. Vissa hade riktigt snygga vårkläder faktiskt ! Tog inga kort på modevisningen tyvärr, var så mycket folk som stod framför. Men tog iaf diverse andra bilder som jag slänger upp här så ni får se :)

Sara & Susanna , CareForYou UF

Man kunde kolla va man hade för Ph värde i kroppen, det var vi tvungna att testa såklart! Jag, sandra, huong och Mallan knallade dit ;) Sandra å Malin hade alldeles för lite kalk i kroppen, men ja å hunkan var stencoola och behövde inget sånt tjaffs :P haha. men kul att veta hur det låg till.

Här kollar sandra sitt värde. Man behövde bara suga lite på en pappersbit och sen blev den en speciell färg som man sedan mätte på en färgskala. Ju ljusare den blev desto värre var det.
Hon som gjorde testet, även en av arrangörerna till mässan.

"Vimmelbild"

Allt folk i väntan på den sista föreläsninge. Vi hade lite tur och fick en plats längst fram. Hela mässan va avskärmat i två gångar ungefär. Så vi stod i den främre och hade en massa andra utställare bakom oss och vår skärmvägg.
Imorn är det tillbaka till skolan som gäller. Planera och strukturera inför Borlänge mässan som sätter fart på Onsdag.
Ska bli spännande att se så många andra företag från runt om i Dalarna. Vi återkommer om den. Nu ska jag slänga i mig lite mat sen ut och såga i montern, måste förminska den som den skall få plats i båset i Borlänge.
Håll till godo kära vänner!
i veckan kommer nya uppdates och lite annat smått och gott :)
Kram Hanna

0 kommentarer: